Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2009

Every Day A Story vol.4 Compiled By George Kyriakou(Klik Records)


Δελτιο Τυπου
Aποχεραιτούμε το 2008 με την κυκλοφορία της τέταρτης version των συλλογών Εvery Day A Story. Για όσους γνωρίζουν την μέχρι τώρα δισκογραφία της Klik Records το Every Day A Story αποτελεί την παρθενική κυκλοφορία της εταιρίας με ημερομηνία κυκλοφορίας τον Απρίλιο του 2003.

Η συλλογή αυτή είναι και το τελευταίο project που θα κυκλοφορήσει με το γενέθλιο logo της εταιρίας, κατά συνέπεια τόσο το Every Day A Story όσο και τα υπόλοιπα projects που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2008 αποκτούν συλλεκτική αξία.

Ο Γιώργος Κυριάκου επιμελείται το τέταρτο νούμερο τής σειράς και παρουσιάζει 13 tracks το καθένα από τα οποία μπορεί να αποτελέσει μια μικρή ιστορία της καθημερινότητάς μας με κοινό παρονομαστή την ατμόσφαιρα που δημιουργούν, από τις χαλαρές ακουστικές στιγμές, μέχρι το ξέσπασμα των beats. Στο "Everyday a Story 4" θα ακούσετε παραγωγές οι οποίες κυκλοφόρησαν στο πέρασμα των τελευταίων χρόνων σε ορισμένα από τα πιο ενεργά labels του πλανήτη. Ταξίδια μακράς διαρκείας κάτω από τους ήχους των Albatross, Apparat, Booka Shade, Lindstrom, Lullabies In The Dark, Dolle Jolle, Woolfy, Tensnake κ.α. Το EDAS 4 αποτελεί μια παραγωγή σχεδιασμένη ηχητικά με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρηθεί αναλλοίωτη και ιδιαίτερη μέσα στον χρόνο.

Ακουστε κομματια απο τη συλλογη καθημερινα στον Republic 100.3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου