Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2009

Republic 100.3 presents Club Des Belugas


Club des Belugas

Η αποθέωση της Nu-jazz, swing, funky μουσικής σε retro εκδοχή και super χορευτική διάθεση!
Live
Τετάρτη 1 Απριλίου 2009
Αποθήκη/Μύλος
Προπώληση: 25€, Είσοδος:30€,Doors open:9.00
Τους Γερμανούς Club des Belugas , μια από τις πρωτοπόρες μπάντες της Ευρώπης στη Nu-jazz μουσικής θα απολαύσουμε στην Αποθήκη του Μύλου την Τετάρτη 1 Απριλίου, σε ένα ανοιξιάτικο gig.
Ο Maxim Illion, -Dj και παραγωγός- στα Decks μαζί με άλλους 8 μουσικούς επί σκηνής και την μαγευτική φωνή της Brenda Boykin, ξέρουν να ξεσηκώνουν το κοινό, συνδυάζοντας με μοναδική δημιουργικότητα, φαντασία και ένταση τη σύγχρονη Lounge & Nu-jazz μουσική με Βραζιλιάνικους ρυθμούς, Swing και Soul των ’50s,’60s και ’70ς.


Οι Club des Belugas από το 2002 που δημιουργήθηκαν μέχρι και σήμερα έχουν πουλήσει παγκοσμίως πάνω από 4 εκατομμύρια CD’s.

Τo 2002 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τον τίτλο “Caviar at 3 a.m.”
Το 2003 κυκλοφόρησε το 2ο άλμπουμ "Minority Tunes“, στο οποίο συμπεριλαμβάνονταν οι δυο Νο1 επιτυχίες “Hip hip chin chin” και “Gadda Rio“.
Το 2006 οι Club des Belugas εμπλούτισαν την παγκόσμια μουσική σκηνή με ένα πραγματικό αριστούργημα το “Apricoo soul”. Το “Apricoo soul” έχει ψηφιστεί ως το καλύτερο άλμπουμ του 2006 “Best CD of the year 2006”. Πολλά τραγούδια από αυτό το άλμπουμ έμειναν στο Top 10 για πολλές εβδομάδες . Στο ίδιο άλμπουμ συμπεριλαμβάνονταν το πολύ γνωστό τραγούδι “Mambo Italiano” σε remix με τον Dean Martin.
Το 2007 κυκλοφόρησε το “Best of Club des Belugas” και το
Το 2008 κυκλοφόρησε το άλμπουμ “SWOP”, που επίσης ψηφίστηκε το καλύτερο για την χρονιά 2008 “Best CD of the year 2008” στο: http://www.shirokko.de/best2008.htm .

Τραγούδια των Club des Belugas έχουν ακουστεί σε πολλές διαφημίσεις όπως της Honda, Nivea, και άλλων. Επίσης πολλά τραγούδια τους έχουν μπει σε πολλά γνωστά compilations :το Hotel Costes , Brazilectro , Claude Challe presents, Challe Select 2008, the Finest, Erotic Lounge 6, Bar Lounge Classics, Café de Paris…είναι κάποια από αυτά.

Τετάρτη 1 Απριλίου, οι Club des Belugas ξεφυτρώνουν στην Αποθήκη του Μύλου και όχι τυχαία τραγουδούν «I wear out the soles of my dancing shoes»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου